Post by dirivolbasen on Feb 9, 2022 1:13:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Sitt
Ebaõnnestumine, olen seda mängu aastaid mänginud, ühtäkki jääb mu mäng külmuma ja tundub, et ma ei saa arendajalt mingit kinnitust.
Maru vinge
See paigavõrk on prügikast. Ma juba kasutan võrgu võimendust, kuid ikka sama. Võrk hüppab 12 ms-lt 270-le. Wth. Mul ei olnud võrguprobleeme teistes mängudes, näiteks PUBGM või mõnes muus võrgumängus. Loodan, et saate võrgu või muu sellise parandada. Aitäh. 01/10/22 see mäng läheb hullemaks. Mu tegelane jääb ootamatult kinni, ma isegi ei tea, miks. Värskendus: ma olen juba kõik need teinud, kuid nüüd proovin mängu uuesti installida. Vaatame
Armasta seda mängu! See tekitab väga sõltuvust ja ma mängin oma sõpradega, kui saan. Probleemid, mis mul on; raske on teada, kuidas gildi liikmeks saada ja mängides oleks lihtsam lasta kellelgi aidata vaenlaste vastu võidelda. Senise kogemuse põhjal olen enamasti vastasmeeskonna poolt hüpanud ja see mulle lihtsalt ei meeldi. Arvan ka, et teisi kangelasi peaks poest odavam osta või peab leidma viis, kuidas kuldmünte kiiremini juurde saada. Peale selle pole probleeme.
Mobile Legends: Bang Bang Action uhiv
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid see võtab minu telefonis nii palju ruumi, näiteks 4 GB. Kas saate lisada valiku, kus saame valida, kas kangelaste ja nahakuvarite mudelid alla laadida või mitte alla laadida? see aitab minusugustel kartulitelefoni kasutajatel tõesti ruumi vabastada, mängides samal ajal teie ägedat mängu, thx. ☺️ Ma muudan oma arvustust, kui muudate
See on suurepärane mäng hereose ja palju muuga, kuid ma arvan, et peate wanwani rohkem pehmeks muutma ja oleks tore, kui te seda teeksite. Igatahes on kõik täiuslik ja palun vahetage Arguse kõnepost, see on natuke imelik. Igatahes suurepärane mäng, soovitan selle alla laadida, see on hea viis vaba aja kasutamiseks, sõpradega mängimiseks. Teenige nahka, saavutage paremusjärjestus ja palju muud. Igatahes ideaalne mäng.
Pärast värskendust ... minu mängukogemus on nii maha jäänud .... KUI ON LAHINGAEG ... minu telefoni salvestusruum on korras ... mu Interneti-ühendus on ok ... see on minu esimene kogemus pärast värskendust ...Annan 5 tärni, sest teete kõigi probleemide lahendamise nimel nii palju tööd...
Lihtsalt kena mäng
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arkada tmy
Kasutati mängu nautimiseks. Aga see jääb nüüd iga kord maha.Tasakaal puudub, kui meeskonnakaaslased pole teie tasemel. Pole enam õiglane. Ka vererõhu piirang on masendav. Mõned mu nahad on samuti puudu! Neid kangelastelt, mida ma harva kasutan! Lõpuks veenduge, et väärtustate iga kangelase võrdsust. Me tahame Estese nahka.
see võtab nii vähe mälu ja samas on ka se hea mäng🗻sellel mängul võiks ka saada mänguasju osta või mingeit kaarte😄
See on f... Raske mängu uuesti alustada!!! Kui soovite oma mängu või konto kustutada, peaks see olema lihtne, mitte niimoodi!!! Mine kontole ja tee uus pla pla pla what Ever!!! Tee see lihtsamaks okei!!!! Kui see soovib selle kustutada, siis ma kustutan ja alustan otsast peale! Lihtne!!!
Ausalt öeldes meeldib mulle seda mängu mängida alates 2019. aastast kuni 2020. aastani, kuid sel aastal 2021 töötab rakendus ise halvasti. Mõnikord lülitub see välja ilma põhjuseta ja pange tähele, et mängu ajal väljalülitamine on aeganõudev. Palun moontoon, tehke kõik õigesti. Kuidas me saame mängu nautida, ühendus enamuse ajast kadus, liiga palju viivitust RG/ CLASSICu ajal.
Ma optimeerin oma telefoni nii palju kordi, kuid see jookseb ikka kokku Iga kord, kui isegi mu võrguga on kõik korras ja see läks halvasti ja sain meeskonnakaaslastelt raporti, ei saa ma isegi edasi kaevata... palun parandage see varem.
Hea parandusviivitus
Palun lisage rohkem ilusaid ja unikaalseid uuendusi ja loodan, et naha hinnad on viimastest madalamad. Samuti vihkan väga mürgiseid mängijaid, näiteks mängijat, kes tahab kasutada palgamõrtsukat ja olla meeskonna tuumik, kuigi ta ei olnud nende kangelaste ja rollide jaoks koolitatud ega harjutanud.
Tere, Moonton! Nii et värskendusega ei läinud hästi! Tapmiste fondid, laadimisekraan ja vaste märgistus! Mäng ei olnud enam hea. Ja ma arvan, et kõik vihkavad värskendust! Palun parandage kõik vead, mis häirivad kõiki õiglasi mängijaid.
kakabubu ajab südame pahaks eriti veel need naiste skinid🤮
kõige rumalam mäng, mida olen kohanud, väga ebaaus matš, väga halb meeskond, väga loll matšikohtumise algoritm. Kas te ei saa seda kõike muuta? Kas arendajad on nii rumalad, et teevad algoritme nii, et nad alati kaotavad?. Ma levitan seda kõike, kui seda varsti ei parandata.
Pärast värskenduse avaldamist jäin mängu laadimiskuvale kinni või kui olen edukalt sisse loginud, ei näe ma ühtegi oma sõpra. Ja pärast mängu on aegu, mil pidin ootama, sest ma ei tea, miks midagi puhverdas, kuid mu Interneti-ühendus on stabiilne ja ühendatud.
See on minu stressimaandaja, kuid mõnikord tekib mul selle tõttu stress. Enamasti katkeb mu ühendus ka põhjuse puudumise tõttu ja ma ei saa tagasi pöörduda oma viimase kosjasobituse ja lõpu juurde, nad annavad minust teada isegi siis, kui ma ei kavatse seda teha.
See on minu jaoks hea mäng
See mäng on parim MOBA rakendus, mida eales mänginud. Aga mul on selle rakendusega 2 probleemi. Esimene, see taaskäivitab mängu ja ütleb "Viga failide laadimisel. Palun taaskäivitage mäng", isegi kui mul pole salvestusruumi täis, 2. ma ei saa rakendust alla laadida. ja ressursse, isegi kui mul on piisavalt ruume. Palun parandage see, kui see parandatakse, ei muuda 3 hinnangut 5-le
Pole mõtet, et nahad on mõeldud ainult premium-mängijatele, kuna kõigil pole raha mängudele kulutada. Ilma päris sularahata ei saa ma ühtegi teemanti. Siiski on hea see, et nad ei takista mängu palju. Nii et võin anda sellele 3 tärni 1 asemel
Mega hea mäng
Mlbb on aastate jooksul tõesti palju paremaks muutunud. Kui te seda ei usu, vaadake lihtsalt nende ametlikku treilerite filminäidet. Kangelane tasakaalustatud, kasutajaliidese interaktsioon, serveri stabiilsus jne on tõesti tipptasemel. Kuigi võistkondlik tasakaal tahte sobitamises ajab kõrini, aga üldiselt annan sellele siiski 5 tärni.
Vahetus üheks staariks, kuna lüpstakse oma mängijaid isekalt naha tõmbamise süsteemi jaoks, mis maksab kokku kuni 3k PHP või rohkem. Aruandlussüsteem vajab samuti tohutut täiustamist, kuna see ei kinnita aruannet tegelikult, kuna kõik põhineb rohkem algoritmil. Ma armastan mängu, minu ülevaade peab siin olema, kuna see peaks kehtima enamiku mängijate kohta, kes armastavad ja mängivad seda mängu pidevalt usuliselt.
See mäng läks paremaks, aga siis. Kohtumine muutus ebaausamaks.. ja ! Mina ja mu sõber olime fuajees ja sobisime kokku. Minu ekraanile ei kuvata midagi just laadimisel. Siis öeldakse, et ma ei sisenenud õigel ajal? Kui see kordub, kas minu krediiti karistatakse? Miks? :/
Internet tundub olevat korras, kuid pärast mitut värskendust tekkis kogu mängu jooksul mõningane mahajäämus, isegi ping kestab kuni 220 ms ja ma jätkan kaotamist, isegi kui mu signaal töötas, teatati sellest. Palun parandage see moontoon, sest ma tõesti tahan oma sõpradega võrgus mängida
Kõik kodeerivad ja ei mingit meeskonnatööd
Mobile Legends: Bang Bang Jangovar jsyk
Pärast iga värskendust või isegi mitte, muutub mäng viivituks. Ma tean, et see ei ole seotud minu Interneti-ühendusega. Palun parandage seda moontonit! Olen seda mängu mänginud üle aasta ja see on tõesti nõme, et aasta möödudes muutus see aina hilisemaks!!!!
Olen sinus väga pettunud, Moonton, kui ma mängu esimest korda alla laadisin, polnud juhtkangi isegi olemas ja ma ei saa isegi oma kangelast liigutada. See on tõsine viga, mille pead parandama, hindan seda uuesti 5 tärniga, kui sa teha
Mobile Legends: Bang Bang Aksi hswv
parim mäng üldse (:
Minge parandage oma mäng ära
Mulle meeldib see
Kohtumine on lihtsalt lõbus. Loodan, et "Madala oskustaseme" või "negatiivsete mängijate" teatamisel on vahetu mõju, mida näen selle asemel, et arendajad vaataksid selle üle. Jah, ma ei saa ka pärast olukorra korralikku teatamist ja väljatöötamist mingeid vastuseid, mitte ainult juhuslikku teadet