Post by dirivolbasen on Feb 9, 2022 1:25:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повече точки хак ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Тази игра е страхотна! Само един проблем. Виждам, че плейърите на iPhone имат избор да правят персонализирани тестове, но плейърите на Android не могат. Бих искал да добавя моя собствена палуба, ако е наред. Ако се добави и това, ще се радвам супер!
Изтегляне на играта миньор компютър чрез торент ...
Лесно и забавно имам проблем с картите, въпреки че вече ги купих и откакто си купих нов телефон те просто няма да се върнат дори когато възстановя всичко
Най-яката игра
Без съмнение това е страхотна игра. Искам да кажа, че графиката е страхотна и всичко, но просто ми се иска да не се налага да купуваме паркове и дъски, просто не ме кара да искам да го играя. защото след урока не можете да направите много
Touchgrind Skate 2 Olahraga zufw
това е добра игра, но фактът, че създателите очакват да купите карти (не можете да ги отключите, така че или сте останали с една малка карта, или губите няколко долара за игра, която може да деинсталирате след няколко седмици
Страхотно забавление, след като се овладеете. интуитивни контроли за трикове. Въпреки това, опцията за добавяне на мъртва зона би била полезна, тъй като завиването наляво и надясно е твърде чувствително. Никога не мога да отида директно направо. Някои области на картите са твърде тъмни за игра навън. Иначе страхотно забавление със скейтборд! (ZenFone 6)
Мене ми кефи
Аз лично харесвам тази игра повече от другите игри, които TouchGrind прави, защото можете да правите трикове на плоска повърхност и не е нужно да се притеснявате за следващата рампа, такава и такава, но не ми харесва, че нямате други карти (без плаща)
Играта не се срива, когато за първи път я имах, но след това я изтеглих отново, започна да се срива, няма нищо общо с телефона ми, защото другите игри работят. Така че не знам какво да правя, дори рестартирах телефона си.
Най-тупото управление на света
Touchgrind Skate 2 Deportes jewc
Невероятни, страхотни контроли, научени повечето трикове в рамките на 45 минути, много пристрастяващи и добри за игра, когато е скучно. Единственото нещо, което не ми хареса е как имаше само карта, но не е голяма работа. Страхотна игра.
Да, тази игра е добра, ще ви дам това, но всяка карта, за която трябва да платите, и дори не си струва парите. Но механиката е добра и е лесно да станеш добър. Направете картите отключващи се без пари.
2 Отговор от Гостът 2021-08-01 03:56:40 ... На взломанную играта skate touchgrind. Конвертиране на pdf to word ... Как да изтеглите vc настройка на iphone.
Сериал игра сезон 2 торент. Изтегли безплатно менекше и ... Изтегляне на игри за android touchgrind skate 2. ... Игри за iphone на торент.
Сега цифровата версия на този тип игра триумфира в App Store с Touchgrind BMX 2, игра, в която можете да персонализирате своя мини BMX и да си прекарате
Тази игра е невероятна, не е много трудна, въпреки че играя повече от година, но все още има някои неща, от които се нуждае тази игра... ръководства, по-добро управление и начин за отключване на другите карти, вместо да се налага да купувате тях. Като цяло бих препоръчал страхотна игра
Контролите са твърде трудни и всеки път, когато се опитам да победя собствения си голмайстор, винаги би искал да се срива! Освен тази игра с цигари, но искам да кажа, че просто се опитвам да я пусна там.
Моят tele2 изтегляне на android. Анастасия приходько ...
Страхотна игра и всичко, но не мисля, че прави всички трикове, всичко, което прави, е пропуска като два трика. Това е просто ръководството. Но това е добре, искам да кажа, но защо имаме една ужасна карта, а не като две или три добра игра, но не, благодаря
Графиката и контролите са това, което ни обещаха, парковете са само един, би било страхотно, ако можем да ги отключим без пари, като някои много тежки предизвикателства или определен резултат отключва нов парк, който ще ме накара да му дам 5 звезди, но до тогава остава лошо
Новият завет е владика на тъмнината сестра ми 2 изтегляне на торент. ... Locallapstore изтеглите ios 10. ... На играта touchgrind skate 2 взломанная.
Преди около 3 години купих пакета с карти. Пише, че ви дава всички текущи карти и ако излязат нови, ще ги даде и тях, така че влязох отново след известно време и разбрах, че нямам новите карти, Какво става тук? Моля, имам нужда от отговор
Тази игра е забавна, но след като искате да завършите предизвикателствата, някои от тях са НАЙ-НЕВЪЗМОЖНОТО нещо
Това е добра игра, честно казано, но контролите не се справят добре. Неговият също начин за скъпо закупуване на карти и добавяне на предизвикателство за карти. И добавете още персонализирани функции. Благодаря ти!
Touchgrind Skate 2 Sport rbtl
Играта изглежда забавна, докато не се опитате да се движите. не можеш да обръщаш, караш скейтборда. Държа пръста си на дъската за 20 минути, просто седях там😠
Touchgrind Skate 2 খেলাধূলা nqg
преди беше страхотна игра.... но сега на всеки 2 секунди получавам блясък на екрана и след това добавям..... наистина обичах тази игра. Срамота е да го видя как си отива
Харесвам тази игра, но парковете са твърде скъпи, моля, дайте някои паркове безплатно, моля. Благодаря ви илюзионни лаборатории.😃😃
Харесвам играта и мисля, че беше готина и всичко това, но не ми хареса факта, че изтеглянето отне над десет минути и скейтбокът е твърде малък, за да го контролирам с пръсти, затова оценявам само 3 звезди. И при мен не се разби и не спря. Давам на тази игра 5 звезди и се надявам да публикувате повече!
Bejeweled 2 NO-DVD изтегли NO-DVD изтеглите. На торент игра спирит. ... Домисолька герои спорт. ... На touchgrind skate 2 пълна версия на android.
Изтегляне на игри за android платформа. Снимка къща в ...
Яка е както играта с колелото
Real Bike Racing Wyścigi oyy
Бих дал една звезда, освен че графиката е доста добра, проблемът, който имах, е, че не мога да се движа
Контролите са супер трудни и поради това ме накара да изтрия играта и просто исках добра алтернатива на истински скейт бъг, сега предпочитам да платя за това
Направете платените карти по-добри. Винаги клип хвърлям земята и не мога да ги възстановя иначе забавна игра. Моля, направете начин за възстановяване на суми за карти, които купувате, или направете картите достатъчно добри, които хората не искат да ги възстановяват.
Ако всъщност игра на скейт е забавна и разбираема, в началото ми се стори трудно, но след 2 дни започнах да се овладявам супер забавно, сега единственият проблем, който имам, е фактът, че трябва да плащате, за да играете на други места
хубава игра но защо мисе вижда половината и скейтборд в началото