Post by dirivolbasen on Feb 9, 2022 1:32:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакване на пари ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Ще ти еба играта
EMI добре
Хресвми👍👍😸😸😸
Скучно и трудно. Плюс тонове реклами.
Най-лошата игра, която съм играл, има толкова много реклами.😡😡😤😤😠😠
Fjdisidid you замисленост замисленост замисленост замисленост замисленост и щедрост на сутринта, за да получите нова е сутринта на петък и щедростта на духа е да те обичам.......…(@_@)(@_@)ヽ༼⁰o⁰;༽ノヽ༼⁰o⁰;༽ノw(°o°)ww(°o°)ww(°o°)w⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄-⁄•⁄⁄)(⁄•⁄⁄) •⁄⁄)⁄
Хубаво, но да бъде с високо качество
най лошата игра която съм играл през живота ми!!!!
Мн добре
Забавна и добра но Става скучна след няколко минути Но все пак си я бива😃
Knife Hit Arkādes spēles vxap
Боже помогни ми. Направо ми дойде да изтрия тоя секс дето лагва.
Много забива.
Тъпа ми стана
Knife Hit Blast за Android - Apk Изтегли - APK Support
Knife Hit Arcade roob
Давам 3 защото има много реклами
Добър геймплей, но рекламите са просто кошмар
Това е добра игра. Скучно е, защото всичко, което правите, хвърляте нож и се опитвате да не удряте другия нож. Ако имаше голям избор от ножове и може би дори нови опции за ударна дъска, би било много по-добре. Оценявам това с 3/5.
Knife Hit Arcade roob
Всеки път, когато ще играя, спира и излиза от играта, което е много дразнещо, любезно го поправете
Knife Hit up е интересна аркадна игра с рекорди, трябва да контролирате малко чудовище, за да прескочите от един плод на друг.
Gacha Life 休閒 hnwf
Играта на тази игра не е забавна. Не е предназначен за прекарване на време, тъй като изисква доста внимание.
Не харесвам тази игра. Една толкова проста игра не трябва да е толкова неоптимизирана, че да получавам скокове на забавяне на моя напълно способен Samsung A5. Играта също ви хвърля много реклами, както повечето други мобилни игри в наши дни.
Ако искате да сте строшили телефона от нерви и просто да това приложение е точно, за да го изтеглите, без да мислите.
Knife Hit Arkādes spēles vxap
ужасен. не можете да контролирате използването на втория шанс. ако объркате, той автоматично ще използва жетона за втори шанс в началото на играта, където е безполезен. трябва да го използвате близо до най-високия си резултат, за да постигнете нов висок резултат и няма да ви позволи... пълен боклук...
Skrillex Brand New Dubstep - Vbox7
Играта е много добра, но има прекалено много реклама...
Супер
Това е най-яката игра, която съм играл някога през живота си! ! ! 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎👀 👅
Ако имате Apple iPhone (или iPad) на Apple, тогава изтеглете версията .M4R на мелодията. Ако имате друг смартфон или мобилен телефон, тогава ще се оправи с .MP3
Абсолютно ужасно, не мога да играя дори за секунда! Играта пуска реклами и ме изхвърля, когато рекламата свърши.
Тъпа игра не я препоръчвам на никого
"НАЙ ТЪПАТА ИГРА НА СВЕТА,,
Изтеглете Knife Hit mod apk (Mod Money / Unlocked) v1.8.7 · Какво е новото · Допълнителна информация · версия · Подобен · Популярни Downloads.
Не изпитах удрянето на никакви ножове, въпреки че дървени, въртящи се мишени бяха удряни от ножове. Като цяло играта ми хареса, но името е подвеждащо. 3/5
Забавно, но силно кървене бързо
Добра игра
Забавя се при почти всяко хвърляне, така че ударих нож, който вече е на дъската и трябва да започна отначало. Тогава всичко, което получавам, е празен екран. Хайде...
Няма да ти кажа никакв отговор ма
Заявления за плащане в Android на оферта; Безплатни платени приложения за Android ... 59 евро; Knife Hit за Smartwatch | Безплатни 0, 79 евро
Глупава реклама!
Мразя го твърде много реклами и когато си на високо ниво не ти позволява да се съживиш... малко разочарован, но играта беше добра, освен тези неща.....
Не мога да си върна напредъка от стария си телефон, дори след като вляза с акаунт в Google.
Много се ядосах на тази игра. Ако щракнете, за да ускорите, ножът изостава и заобикаля наполовина дънера, което ви кара да се проваляте през повечето време. Много е досадно, тъй като на някои трупи трябва да щракнете, за да накарате всички ножове да се поберат върху. Оценявам тази 2 звезди, защото харесвам играта, но бих получил 5 звезди, ако този проблем бъде отстранен
това енай тъпата игра ако можех бих дал нула звезди играта лаги много и е тъпа
Наистина харесвам играта., но е изключена, забавяне на реакциите. И трябва да е точен. Имаше ли някакъв начин. Има ли нещо, което мога да направя, за да го поправя. Това е наистина забавна игра. JS
Играта е страхотна, но има много реклами, които идват без разрешение, докато играете супер лошо изживяване
Добра игра
хубава игра наистина ми харесва, но не мога да намеря произволните ножове (както всеки път, когато хвърлям нож, ножът ще бъде различен) да... но наистина ми се наслаждава😄😄😄
Тази игра е бавна и пълна скука. Освен това поставя реклами на началния ми екран. Не си губете времето с данни за този боклук.