Post by dirivolbasen on Feb 9, 2022 1:35:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Nie som ty 😂
Hra je dobrá, ale reklamy a ovládanie sú naozaj zlé
Táto hra je dobrá, ale urobte ju menej ťažšou!
Omg to lepsiu hru som nevidel lan guns of boom a pixel gun :-D
Roľka.
Bolo by priveľa žiadať o ukladanie v cloude?
Dobrý neviem ako zaútočiť thougj
Najlepšia hra všetkých čias, ktorú hrám od roku 2019 Prial by som si, aby bolo viac nohavíc a klobúkov a zbraní a pódií Keby tam bolo, bolo by to naozaj dobré Inštalovať túto hru RN NEMÁ ŽIADNE PROBLÉMY, ŽIADNE CHYBY, ŽIADNE PORUCHY, ŽIADNE PROBLÉMY A hra je pre mobilných hráčov, ak máte problém s počítačom, notebookom a počítačom, je to vaše zariadenie, nie hra
Fancy Pants Adventures Trò chơi điện tử sfji
Toto je veľmi zlá hra. Dobré je iba video. Táto hra je šialená a hlúpa
Nemôžem ani prejsť golfovou časťou, môžete ju prosím odstrániť z hry
Hra je dobrá, ale nemôžem použiť svoj meč, pretože tam nie je tlačidlo
Rumahku - Desain Impian Santai iloy
zakaždým ma to vykopne
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Pokrok nezachráni
bez konca
Hra je skvelá, má dobrú animáciu, ale ovládacie prvky sú šmykľavé, ako keby ste naozaj chceli, aby ste túto hru zvládli pomaly, a nepotrebujete šťastie, keď sa pokúšate o rýchly beh.
Fancy Pants Adventures Spillehall evl
Na túto hru mám skvelé spomienky, bolo pekné, že som si ju mohol znova zahrať takým pohodlným spôsobom. Ďakujeme za implementáciu podpory gamepadu
Milujem túto hru, bolo to moje detstvo, ale 2 chyby, ktoré som zažil, sú 1. The Bummin it beach race ive dostal zlatú medailu na všetkých arkádových hrách. Ale zakaždým, keď odídete a znova otvoríte hru, odoberie vám to medailu 2. Nemôžem získať jeden doplnok a potrebujem posledný klobúk na dokončenie úspechu, ale samotná hra je úžasná, len dúfam, že sa chyby opravia.
Zábavná hra je kombináciou vtipných/náročných/skvelých/a úžasných, pretože má toľko vzhľadov. a náročné úrovne, ktoré dobre dokončím všetky a akokoľvek sa vrátim k úžasnej hre, za to, aby ste ich vyhrali, potrebujete zaplatenie. Všetko okrem toho, že ste si ju kúpili tak, ako kto kedy vytvoril túto hru, odviedli ste skvelú prácu
Je to na hovno
Táto hra je oveľa lepšia na webovej stránke newgrounds. v aplikácii pridali toľko zbytočných secitonov a ubrali toľko mechaniky. dokonca zmenili úrovne, ktoré tam boli predtým. toto je iná hra ako fpa world 3 a ešte horšia. NENÁVIDÍM TÚTO APLIKÁCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEDÁ SA PREJAŤ LVL 10
Nie sú lepšie hry ako java hry pre Symbian
Miloval som túto hru predtým, ako som ju hral... Kým sa nepremenila na najhoršiu hru, akú som kedy hral, neznášam, ako sa pán luxusné nohavice šmýkajú dolu po strmej strane a nemôžu ísť hore, aký je rýchly, čo je ťažké, ak HRAJTE PARKOR RACE! A ako ho nevieme dobre ovládať. Túto hru už nikdy nehrám, kým sa to neopraví. 😡
Hate it is So hard 💢💢💢
Úžasná hra, dlho som takú nehral.
Skvelá hrateľnosť a ovládacie prvky skutočne reagujú a nezničili ovládacie prvky dotykovej obrazovky ako niektoré iné veci. Myslím si, že mali nájsť spôsob, ako umiestniť svet 1 a 2 do hlavného príbehu. Hra môže byť ku koncu dosť ťažká, ale stále je to fér. Myslím si, že záverečný súboj s bossom treba sťažiť, je naozaj antiklimatický. Pozadie a pôda vyzerajú naozaj pekne. Väčšina nepriateľov je taká jednoduchá. Výnimkou sú papagáje, piráti a ninjovia. BTW s je skok.
Jedna z najlepších hier, na ktorú som mal šťastie. Je to také jedinečné a zaujímavé. Vytvorte viac takýchto hier.
Štart nefunguje a hra sa skončila
Som veľmi vďačný za mobilnú verziu tejto hry veľké ĎAKUJEM za vás
Pekné, ale vyžadovalo to veľa úložného priestoru
úžasná hra najlepšia hra na telefón, akú som kedy hrala. Je ťažké nájsť skutočnú hru, ako je táto, na telefóne, malú príbehovú kampaň s dosť kreatívnymi úrovňami a zábavnou vedľajšou hrou, ktorá nie je zoradená po ceste 1000000 úrovní, to stojí za čas na 100%.
Nekupujte si túto hru, táto hra je na hovno, je to hrozná hra, nesťahujte si ju. Prisahám, že ak si ju načítate, nebudete sa dobre baviť, bude to strata času
Nie je to zlé, kupuj poriadne!!
je to rozbité, nenechá ma to hrať, len skončím, kým nič nestlačím
Zakaždým, keď stlačím prehrávanie, spadne
Ooooommmmmgggggggg najlepšia hra všetkých čias
Čaute ľudia ! Takže vás naučím malý príbeh. keď som mal 4 roky bola to moja obľúbená hra a konečne som ju našiel!! Je to najlepšia hra VŠETKÝCH !!!!