Post by dirivolbasen on Feb 9, 2022 1:38:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Dürüst olmak gerekirse, çok fazla eklenti olduğunu söyleyen değerlendirmeleri dinlemeliydim. Her 3 ölümden sonra reklam çıkıyor ve her biri yaklaşık 20 saniye sürüyor...😡😡
dünyadaki en kötü oyunlar var ama bu oyunda daha kötü 17. Seviyede burada zaten yuvarlak üstten döndürülebilir ölüyom habirede yukarıdan gibi düşüp ölüyom habirede yukarıda bi ine gibi bir şey var hemen hemen yanındam bir amacım bu yan oyunu muhtemelen zaten var zaten orada silim içindeyken bu yan dünyadan belkide zaten vardir. Sevme oyunu oyunu sevmemenizi tercihim yanı sıra oyun çok kötü. Oyunda bide karekteri pahalı onları zor oyun hatta ve hatta berbat sinir bozucu oyun😊😊😊😊😊😊
İnsanlar bunun sorunlu olduğunu söylüyor, benim için sorun olmadı ama... Bu oyun çok can sıkıcı, geometri çizgili daha boktan bir versiyon gibi, şimdiye kadarki en kötü oyun, Çok fena kızacaksın, yap indirmeyin..
seviye 148 bozuldu. ikinci ışınlayıcıdan bir sivri uçtan geçer. bunu her seferinde yapıyor. kalite kontrol bir işletme tarafından yapıldığında otomatik olarak 1 yıldız yorumu veririm. bu değişmeyecek.
Go Escape indir! En yeni ve güncel Arcade oyunlarını indirebilir ve ücretsiz oynayabilirsiniz.
Eğitim yok, her ölüm ve seviyeden sonra bir reklam var. Her zıpladığınızda geriler ve her zaman bir şekilde ölürsünüz.
Hassasiyeti düzeltmeniz GEREKİR. Ekrana dokunuyorum ve hiçbir şey olmuyor. Top direğe doğru yuvarlanıyor! Uygulamanın vuruşlarınızı kaydetmesini sağlamak için oyunun yarısından fazlasını harcarsınız ve sonunda en basit seviyeleri 3-5 kez tekrarlamak zorunda kalırsınız.
FarmVille 2 : Country Escape Mod Apk
bence 2 tane yıldız bile hak etmiyor 🤬😤🙄
Oynaması kolay bir yol, Her seviyeyi ilk deneyin ve 2 günden daha kısa sürede yenin. (çok sık oynamadı.) Daha zorlu seviyelere ihtiyaçları var
Escape Luxury Suite, Roma – Güncel 2022 Fiyatları
Çok güzel ama birkaç bölüm daha olsa 5 i hak eder
Tüm Xbox Game Pass kütüphanesine göz atın ve konsolunuzda, bilgisayarınızda veya uyumlu mobil cihazınızda buluttan oynayabileceğiniz çeşitli oyunlar
Go Escape! Arcade spii
5 yıldız verirdi ama bazen aksayacak ve zıplamayacak ya da hareket etmeyecek ya da beni bir yerde aksatmayacak, buna küçük bir hata demek çoğu zaman olmamalı ve çoğu zaman fırçalamak için oluyor ve bu oyun iyi ama yapması gereken şeyde iyi değil ama ben bu oyunu seviyorum ve ben olsam oynardın ama sadece hata mı bilmiyorum ama bu oyun iyi ile kötü arasındaymış gibi hissediyorum ama bunu oynamak isterdim daha fazla oyun ama yapamam çünkü tüm aksaklıklar ..
Çok fazla reklam
Go Escape! આર્કેડ nhk
B!! gibi uygulama sakin yuklemeyin
güzel bir oyun ama bir bölümde takılıp kalırsan atlayamıyorsun çünkü bir reklam izliyorsun (sonradan atlayabiliyorsun) sonra atlamıyorsun o yüzden bölümü tekrar denemek zorundasın ve denersen tekrar atlamak daha fazla reklam izlemek zorundasın bu aptalca ya ilk reklamı atlamak için yap ya da seviyeyi atlamak için gens kullanmalısın bir seviye atlamak için tüm anlamsız ve aptal reklamları kesip at. Bunun dışında oyun iyi bir oyun bazen zor ama iyi
Oyunu bitirmem
İyi bir oyuna benziyor ama o kadar kötü gecikiyor ki, özellikle bu kadar basit bulmaca oyunları için almıyorum.
Bu oyun zorlu ve bir kez başladığınızda kesinlikle bırakması zor. Ben yenene kadar oynamaya devam ettiğim hiçbir seviyeyi atlamadım.
Hill Climb Racing Hile Ios
Oldukça iyi bir oyun. Seviyeleri oynamak eğlenceliydi. Neden bilmiyorum ama nedense hiç reklam almadım, bu çok güzeldi. Ancak bazı seviye tasarımları can sıkıcı çünkü baş parmağım bazen topun nereye gittiğini görüyor, bu yüzden yeniden ayarlamalar yapmak zorunda kalıyorum. Bazen oyun tamamen tıkanıyor çünkü ekrana dokunduğumda top zıplamıyor veya bazen top yanlış yöne zıplıyor.
Go Escape apk son sürüm indir için PC Windows ve Android (1.26). Özgürlüğe ulaşmak için bir çıkış yolu var. Kaçabilir misin?
Onu sevdim. Oyunun en sevdiğim yanı bölümlerin zorlu olabilmesi ama imkansız olmaması. Aslında tüm seviyeleri bitirdim, gelecekte daha fazlasını görmeyi umuyorum.
iyi oyun ama çok fazla reklam var, bu yüzden onları kaldırmak için para ödendi... hafta sonra ve geliştiricilerden yanıt yok ve hala reklam almaya devam ediyor!!!! çok sinir bozucu hiç para vermeyin
Çok eğlenceli. Bekleme sürelerini doldurmanın harika bir yolu.
Genel olarak çok eğlenceli bir oyundu. Bir seviyeyi geçemediğin anlar vardı ve bu onu heyecanlı tutan şeydi.
Oyun reklamlardakine hic benzemiyor, bir turlu yapamadim HIÇ beğenmedim oyunu da HIÇ de tavsiye etmiyorum noşuna yapacak daha faydalı bir şeyim yok diyenler için birebir. Ama bence bu oyun o kadar anlamsız bir oyun ki HIÇ TAVSIYE ETMIYORUM. AYRICA DA BİR DAHA SOYLUYORUM BU OYUN İĞRENÇ YUKLEMEYİN.
Cat Escape APK - Android Freeware
Bu olta balıkçılığı oyunu, tüm seviyeleri yeni bitirdim ve umarım diğerleri de benim gibi eğlenebilir.
Oyun beklediğiniz gibi çalışıyor. Ancak reklam sunumu inanılmaz derecede yüksek. Ve her başarısızlık ve yeniden başlatma arasındaki uzun bekleme sadece acı vericidir.
Deneyimlerime göre bir videodan çok şey öğrenebilirsiniz. İşte Cat Escape'ün nasıl kullanılacağı hakkında bir fikir videosu.
Formula Car Racing: Car Games Strategi iyp
Bu çok eğlenceli bir oyun ve reklam sonunda bilerek kaybedip "3 saat sürdü ve ben hala bunu yenemedim" demiyor.
Talimatlar cihazın ya da programın versiyonuna göre değişebilir ve ... Android cihazının ekranında, ekran görüntüsünü. ... FarmVille 2: Country Escape.
Tüm oyunu oynadım, oldukça bağımlılık yapıyor, seviyeleri zorlukla değişiyor ve genel olarak güzel bir oyun. Yine de reklam miktarı için -1 yıldız
Genel olarak güzel bir oyun ama oyunu bitirmek üzereyim ama 199. seviyeyi bitirdiğimde en az 10 kere bitirmeme rağmen bitirmedim diyor o yüzden bir sonraki bölüme geçemiyorum
Can You Escape The Locked Room 3 - Oyun Ortağım
Go Escape! Arcade ker
Güzel bi oyun tavsiye ederim 4 yıldız veririm çünkü tahmini yere hareket edebilirsin bence bi sağ ve sola zıplama hedefinden daha güzel olurdum sana büyük hayal
Oyun güzel ama tuşa bastığımda algılamıyo🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😤😤😤😤
Çok eğlenceli ve görsel olarak çekici, ancak seviyeler imkansızdı. Böyle oyunlarda kendimi harika buluyorum ama ilk seviye 20 denememi aldı. Düşük yeteneğime bakılırsa, bu iyi bir oyun
Go Escape! आर्केड गेम bkxq