Post by dirivolbasen on Feb 9, 2022 1:50:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu para artırma ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Eğlenceli ve zorlu!! Yükseltmeye yetecek kadar zor!!! Bundan hoşlanmadım!!
Eğlence sizi ayakta tutar 😜
Oyun çok güzel! bundan çok zevk alıyorum! Tamamlanan seviyeleri tekrar oynayabilseydim harika olurdu, ama yine de harika! Yakında yeni restoranlar bekliyorum!!!
Bu oyundan iyice zevk alın. Çok eğlenceli. Adil ve dürüst.
Reklamlar çok sık. Ödeme yaparken bile. Dayanamıyorum. Oynanamaz.
bu oyun çok harika Onu çok seviyorum. Bu günlerde oynamak için bir yemek pişirme oyunu arıyordum ve söylemeliyim ki en iyilerinden birini buldum.
Oyunu seviyorum. Fransız restoranını bitirdim. Yeni restoran ne zaman açılacak?
güzel güzel oyun güzel görünüm güzel yemek
Oynaması çok kolay olan bu oyunu çok seviyorum bağımlısısınız. Grafikleri, sesleri ve müziği seviyorum. 5 yıldız veriyorum çünkü yemek pişirme oyununda ilk defa olması gerektiği gibi kombolardan çok para kazanabilirsin. Ayrıca elmas kazanmanın kolay bir yolunu sunar. İyi işlere devam et
Cooking.yummy Bir Ev.
Hayatım düzelsin diye oyunu bıraktım ama 3 saatten fazla bir süre sonra geri dönüyorum ve 1 canım yok. Bu gülünç!!!!!
Fazla stresli.
Şimdiye kadar oynadığım en iyi yemek yapma oyunu. Çok zor değil, yine de zorlu, para ödemeden oynaması kolay.
güzel😆
Çok eğlenceli ve zorlu!!!
Google uygulamalarının düzgün çalışmaması nedeniyle son zamanlarda oyuna erişilemiyor.
Oyun yardımında bir sonraki seviyeye geçemiyorum.
Gerçekten eğlenceli bir oyun...ama...48 saatliğine çıkış yaptım ve geri döndüm, hayatım yenilenmedi...bu yüzden ona sadece 3 yıldız verdim...bunun dışında 5 verdim. yemek pişirme oyunları... onlara asla vermem. 5. Eşimi bulduğumu sandım...çok üzücü! Şimdi orada telefonumdan suçluyorum !!!!
Çok güzel bir oyun ve Cash'em All uygulaması üzerinden indirirseniz bu oyunu oynamak için para kazanabilirsiniz.
Çok beyendim👍
Bu oyun aklınızı her şeyden uzaklaştıracak. Harika çalışmaya devam edin. Ghe seviyelerini seviyorum, bu yüzden ilerledikçe akıllara durgunluk veriyor.
Aşırı yüklenmeden oynaması eğlenceli
İlerlemesi kolay bu oyunu seviyorum, size ekstra paralar için reklam izleme seçeneği sunuyor.
indirmez bile
Bu oyun bana çok mutlu yardım ediyor
eğlence. ve probley kolay.
Bu Oyunu Sevdim 💜👍 Çok bağımlılık! 😊
İğrenç Buggy. Seviyeler kazandım, tam paralar, hepsi mutlu, yanma yok, vb (yani sadece 12. seviyedeyim) ve kazanmak için para istiyor. Reklamlar. Reklamlar. Reklamlar!! Her turdan önce ve sonra. Ödülünüzü ikiye katlamak için reklam izlemek isteyip istemediğinizi soracak, hayır diyorsunuz, size reklam veriyor. Her Turdan sonra sizi mağazaya getiren pop-up'lar (en az 3 gibi). Bu korkunç bir oyun!!! Ayrıca maskot çirkin ve gerçekten ürkütücü. Çocuklar için değil!
Kazandığımda kesmeye devam et ve bana kazandığımı kesmeden önce ver
Bu oyunu sevdim! Beni oyundan atan aksaklıklar var, bu nedenle 4 yıldız. Sebebini anladığım ezici miktarda reklam var. Ücretsiz oyunları takdir ediyorum. Evet, reklamlar can sıkıcı ama onlardan madeni para, mücevher ve güçlendirici alarak yararlanıyorum. Reklamlar sayesinde oynayacak yeni oyunlar buldum, bu yüzden olumlu anları var. Tüm dondurmayı durdurabilirsen beş veririm. Bu arada bu oyunu oynadığım diğer oyunların reklamlarından keşfettim. Ty
Japon restoranıyla bir aydan fazla işim bitti ve yenisinin açılmasını beklemek sinir bozucu. kaldırmaya hazırım
Bu oyunu sevdim!
Bu oyuna bayılırdım ama bir sorun mu var yoksa sadece para tuzağı!?...Seviye 9'daki tüm müşterileri besliyorum ama hala müşterilerim olduğunu ve bu müşterileri almak için elmaslara ihtiyacım olduğunu söylüyor..elmaslar elde etmesi zor ve elmaslar için paraya ihtiyaç var 😢 sonsuza kadar 9. seviyede sıkışıp kaldım 😢
Bir sonraki adıma hazırım Bu oyunu seviyorum
Bu oyun o kadar berbat ki, ilk incelememi yazmak zorunda hissettim. Çok görevli yemek pişirme oyunlarına SEVİYORUM ve bu şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun. Kontroller kesinlikle berbat ve oyundan herhangi bir yanıt almak için bir şeylere birden çok kez dokunmam gerekiyor. Bir zaman sıkışıklığında çoklu görev yaparken birden çok kez tıklamak zorunda kalmaktan daha sinir bozucu bir şey olamaz. Her seviyeden sonra otomatik oynatılan reklamlar, bunun şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun olduğu anlaşmasını gerçekten mühürler.
Cooking Yummy-Restaurant Game 街機 ecwk
Bu oyunu bir süre oynadım.. Hızlı tempolu bir sipariş oyunu. Zorlu eğlenceli hafıza oyunu. Her seviyede artan zorluk ile. Eğlenceli, benzersiz 1 şey, her seviyenin 3 aşaması var. Kazanacaksınız, ancak makinelerin hızını yükseltmek için jetonlar için 3x oynayacaksınız. İzlemek için Seviyeler ve değerli taşlardan sonra atlanabilir reklamlar. Oyun için özel yeteneklere ve güçlendiricilere sahip birinci sınıf şefler. Hızlı tempolu ve hızlı düşünme, bu oyunun eğlenceli yönleridir. 4. yemek kamyonumdayım.. xox tek oyunculu oyunum.
Sadece eğlenceli küçük bir oyun.
Harika oyun rahatlatıcı
Oyunu seviyordum ama ikinci seviye restrauant'a geçtim ve şimdi onu yüklemeyecekmiş gibi oynamama izin vermiyor, bu yüzden devam edemiyorum. Zorlukları oynayabilirim ama başka bir şey yok GÜNCELLEME: 23 Ekim- bunu düzelteceklerini düşündüler, iki seviyeyi oynamak zorunda kaldılar ama bundan sonra aynı problem doğru yüklenmeyecek. Çok üzücü daha fazla paly bekliyordum. Neredeyse bir ay oldu ve düzeltilmedi.
Oradaki en iyi yemek pişirme oyununu eller aşağı, sahip olduğum tek sorun, Japon kısıtlamasına bağlı olmam ve tüm anahtarlara sahip olmam ama yeni kısıtlamanın yapım aşamasında olduğunu söylüyor, bu daha fazla seviye olmadığı anlamına mı geliyor yoksa öyle mi? bir böcek? (dolayısıyla 5 yıldız değil)
Şimdiye kadar çok eğlenceliydi 🙂😃🙂
Bu oyun bir patlama! Şimdiye kadar 3 yerde oynadım ve para harcamak zorunda kalmadım. Mücevherler ve madeni paralar için birçok fırsat.
Çok eğlenceli ve sizi meşgul ediyor
çok güzel oyun en güzel oyun
Daha fazla bilgi edin
süper eğlenceli
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, ancak daha da zorlaşmaya başladı ve bu beni biraz endişelendirebilir 😟,.daha sonra güncellenecektir..
Bu oyunu seviyorum 😻💖 Zevk alıyorum 😁 her gün ☺️💝
Cooking Yummy-Restaurant Game Аркаде rkb
Bazı seviyeler, malzemelerinizi ve ekipmanınızı yükseltene kadar diğerlerinden biraz daha zordur.
Harika çok iyi grafikler !🙂
Maps for Minecraft PE Herramientas lhfm